Blokkeer je agenda voor some ‘me-time’!

Staat jouw agenda helemaal vol, maar zonder momenten voor jezelf?
Blokkeer dan nu vrijdag 14 t/m zondag 16 september in je agenda en ga met ons mee naar Zandvoort aan Zee. We organiseren dan namelijk een heerlijk ontspannen weekendje weg, speciaal voor vrouwen met een druk bestaan. Maar mannen mogen uiteraard ook mee.

Wat houdt zo’n weekend dan in?
Je kunt het een beetje vergelijken met een saunadagje, maar dan met kleren aan 😉 Er wordt voor je gekookt, je kunt ontgiften in de sauna, uitwaaien op het strand, genieten van een massage en meedoen met yoga. Daarnaast praten we je bij over Mindfulness; Wat is het precies? Wat heb je er aan? En hoe pas je dit in je dagelijks leven toe?

Yoga-ervaring is geen vereiste, maar mag uiteraard wel. We geven tijdens dit weekend een paar soorten yoga (Yin, Yang & Yoga Nidra), zodat je opgeladen de herfst in gaat.

foto flyer Zandvoort (1)

De locatie waar wij dit aanbieden, is een verbouwde kerk met daarin 6 appartementen, vlakbij het strand. Er zijn 2-, 3- en 4-persoonskamers, maar wil je liever een appartement helemaal voor jezelf, dan kan dat ook.

Spreekt bovenstaande je aan, of twijfel je nog? Neem dan contact met ons op, maar blokkeer alvast wel de data in je agenda.

yoga-mindfulness-slaapkamers-Zandvoort

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s